Renkli Piramit Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Piramit Süngerler / Renkli Piramit Sünger
Teknik Akustik renkli piramit sünger, açık gözenekli dekoratif ve poliüretan yapıya sahiptir. Renkli piramit yüksek ses emilimi gücü ile ses yalıtımı ve akustiği düzenlemekte kullanılan en etkili ses izolasyonu malzemesidir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Piramit Süngerler

Ürün Kodu: TK-RNK40

Fiyatı: 1.450 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

EBAT : 100 CM  X 100 CM   1 ADET : 1,450,00 TL + KDV
Ürün Kalınlık :
 4 CM
Renk: İstenilen Renkte
Minumum Sipariş Adeti :
 40 ADET
Piramit sünger kalınlık ebatları: 334 ( 4cm ) 445 ( 5cm ) 557 ( 7cm )
Plaka ölçüleri: 100 X 100 & 100 X 200 cm
Yanmazlık: Yanmazlık özellikli ve Efor olarak iki sınıftır.
Akustik değeri: NRC: 0,60 - 0,80
KARGO: Anlaşmalı kargo ve ambar firmaları
İNDİRİM: Metrajlı alımlarda size özel iskontolu fiyatlar

Ses yalıtımında önemli malzemelerden biri olan süngerler, yüksek ses emilimi özellikleri sayesinde kullanım alanlarında beklentinin ötesinde sonuç vermektedir. 

Açık gözenekli dekoratif ve poliüretan yapıya sahip renkli süngerler birçok alanda kullanıma açık malzemeler oldukları için ses yalıtımı ve akustiği noktasında en çok tercih edilen malzemelerdir. Renkli akustik piramit sünger, dayanıklılığının yanında yanmaz özelliğe sahiptir. Ayrıca opsiyonel olup aleve ve yüksek dereceli ısıya dayanaklı malzemelerdir. Renkleri ile kullanıldığı alanlarda uyum sağlama potansiyeline sahip olan piramit süngerler, özel istek doğrultusunda krem renkte de üretilmektedir. Teknik Akustik olarak müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıkları değerlendirerek beklentilerinizin ötesinde kaliteyi en uygun fiyatlarla elde edebilirsiniz.


Akustik Piramit Süngerler Nerelerde Kullanılır?

Ortamdaki eko ve yankı gibi rahatsız edici seslerin yok edilmesinde kullanılan piramit süngerler, hem tasarımları hem de özellikleri sayesinde birçok ortama uyum sağlayabilen akustik malzemelerdir. Genelde tüm alanlarda özelde; stüdyo, ses kayıt odası, bateri odası, piyano odası, enstrüman - çalgı odası, konser salonları gibi seslerin yüksek dalgalı olarak çıktığı alanlarda kullanılmaktadır. Teknik akustik olarak uygulama ve satış hizmetlerini müşterilerimize sunarken beklentilerini karşılamak adına işinde uzman ekibimiz ile hizmet vermekteyiz.


Dekoratif Şıklığı Yakalamak için Piramit Süngerler

Piramit süngerler, ses yalıtımı ve izolasyonunda gösterdiği etkin gücü nedeni ile en çok tercih edilen ürünlerdir. Teknik akustik olarak hizmet verdiğimiz bu alanda müşterilerimizin memnuniyetini yakalamak için renk ve tasarım seçenekleriyle hitap ediyoruz. Dekoratif tasarımın önemli olduğu alanlarda kullandığımız piramit süngerler sayesinde ortamın şıklığı yerini korumaya devam edecek.


Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .


 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top