Bariyerli Bondex Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Bariyerli Yalıtım Süngerleri / Bariyerli Bondex Sünger
33 MM Bariyerli bondex sünger, geniş kullanım alanları ve etkili ses yalıtımı özelliği ile en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Gürültü, yankı ve titreşime karşı hassas olan ve kullanımı ile yüksek frekanslı seslerde yüzde 80, düşük frekanslı sesleri ise tamamen kesebilen yalıtım süngeridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Bariyerli Yalıtım Süngerleri

Ürün Kodu: TK-BNDX-33-MM

Fiyatı: 335 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Ürün Adı: 33 MM Bariyerli Bondex sünger , Süngerpan , Adepan ses yalıtım süngeri
YOĞUNLUK : 20 mm120 Dns /2,5MM/ 10 mm 150 DNS
Ürün Kalınlığı : 33 MM
Ebatlar: 100 cm x 100 cm.
Yalıtım : 45 db

Kullanım alanları: Jeneratör odası, makine dairesi, asansör dairesi, kazan dairesi, kompresör odası, tekne motor kabinleri


Bariyerli bondex sünger, bariyerli süngerpan , bariyerli adepan, geniş kullanım alanları ve etkili ses yalıtımı özelliği ile en çok tercih edilen ürünlerden biridir. Gürültü, yankı ve titreşime karşı hassas olan ve kullanımı ile yüksek frekanslı seslerde yüzde 80, düşük frekanslı sesleri ise tamamen kesebilen akustik ses süngeridir.

Geniş kullanım alanları sayesinde birçok yerde kullanıma uygun olan bariyerli bondex sünger, iki yüzü bondex ortasına 2mm ağır ses yalıtım bariyeri lamine ilave edilerek ses emme değeri yükseltilmiş bir malzemedir. Tek başına kullanımda etkili olmayan ancak bariyerler eklenerek daha kaliteli ses yalıtımı sağlayan süngerler, uygulama için tercih edilen firmanın uzmanlığına bağlı olarak daha net sonuçlar üretebilmektedir. Tek başına kullanıldığında  5 cm (8 db) 10 cm (13 db ) değerlerini geçemeyen bariyerli bondex sünger, ilave malzemeler sayesinde beklentilerden çok daha fazlasını sağlayabilmektedir.


Bariyerli bondex sünger özellikleri ve kullanım alanları

Birçok alanda kullanıma açık olan ve kullanımda mükemmel sonuçlar sunan bariyerli bondex sünger ile her alanda ses yalıtımı kolaylıkla sağlanabilmektedir. Teknik Akustik olarak ses düzenlemesi ve yalıtımı konusunda uzun zamanların deneyimi ve tecrübesi ile müşterilerimize destek vererek yaşadıkları rahatsız edici gürültülerden kurtulmalarına yardımcı oluyoruz. Jeneratör odası, makine dairesi, asansör dairesi, kazan dairesi, kompresör odası, tekne motor kabinleri ve daha birçok alanda kullanıma uygun olan bariyerli bondex sünger ile çözümün en iyisini yakalayacaksınız.

Bariyerli Bondex 33 mm Kullanım Alanları

  • Yan daireden gelen sesleri yalıtmada.
  • Üst daireden gelen sesleri yalıtmada.
  • Alt daireden gelen sesleri yalıtmada.
  • Disko, bar, cafe vb yerlerin ses yalıtımında.
  • Stüdyo ses yalıtımında gelen ve giden seslerde.
  • Tuvalet borularının (Pis su borusu) Kaplanarak ses izolasyonunun sağlanması.
  • Jeneratör odası ses yalıtımında.
  • Odio kabini ses yalıtımında.
  • Makine daireleri ses yalıtımında.
  • Asansör odası ses yalıtımında.
  • Ve bir çok benzeri yerin ses yalıtımı sağlamada Bariyerli bondex süngerpan, adepan kullanılabilir.


En uygun fiyatlar burada

Teknik Akustik olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmetlere sahiplik etmekteyiz. İşlerin başarılı şekilde sonuçlanması için gerekli inceleme ve analizleri yaptıktan sonra ihtiyaç duyulan malzemelerle bariyerli bondex sünger oluşturarak ses yalıtımı ve akustiği düzenlemesi yapılması gereken alanlarda uygulama yapmaktayız. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top